Foderkridt – danskproduceret og GMP+ certificeret

Vi sætter en ære i at producere og levere et rent og naturligt produkt. Hos Kongerslev Kalk kan vi levere danskproduceret foderkridt, som er et naturprodukt fremstillet på kalk. Vores foderkridt kan anvendes i økologiske landbrug pga. produktets renhed og naturlighed og kan i øvrigt også anvendes som strøprodukt.

Vi leverer foderkridt i forskellige størrelser til landbrug i hele Midtjylland og Nordjylland, men kan også levere til resten af Danmark. Kongerslev Kalk leverer både til store og små landbrug, såvel konventionelle som økologiske.

Foderkridt fra Kongerslev er GMP+ certificeret, hvilket er en garanti for sikkerhed og kvalitet.

Hvordan fremstilles og anvendes foderkridt?

Foderkridt produceres i mange forskellige kornstørrelser, og er baseret på kalk fra skaldyr, der levede for mellem 65 og 130 millioner år siden. Som et naturligt mineral er det letoptagelig for dyr, og har mange gode anvendelsesmuligheder i landbruget, alt efter hvordan det er forarbejdet.

Vores foderkridt tilsættes foderblandinger som kalciumtilskud, indholdet af kalcium er ca. 37%. Foderkridt sælges både som soltørret (vandindhold ca. 14,5%) og ovntørret (vandindhold under 0,25%)

Vores foderkridt er desuden velegnet som strøprodukt, fordi det har en udtørrende og desinficerende effekt.

gmp-logo-fritlagt

Kontakt os for informationer om levering af foderkridt

Vi tilbyder foderkridt i forskellige leveringsstørrelser og -typer. Vi leverer ovntørret foderkridt i bulk i silo- eller lastbiler til grovvareproducenter, hvor det anvendes i foderproduktion. Derudover leverer vi foderkridt i forskellige sækkestørrelser til landbrug, hvor der er mulighed for at vælge mellem bigbag eller 25 kg-sække.

Hvis du ønsker at høre mere om vores produkter, priser og leveringsmuligheder, skal du endelig kontakte os. Du kan henvende dig på telefon 98 33 13 77 eller skrive til vores e-mail info@kongerslev-kalk.dk.

Ret henvendelse til Kongerslev Kalk

Udfyld formularen her på siden, og vi vil snarest vende tilbage på din henvendelse.